Esmaspäevane uudistevalik

Pole teada, kas seda on plaanis ka kuskil välja kuulutada, aga käesoleva aasta Animal Futures konverentsile laekus 42 ettepanekut ettekanneteks. Gloobus on kaetud ja seda on ikka päris palju. Konverents toimub tänavu 16-17. juunil.

Birminghami ülikoolis pakutakse kuu aja jooksul kõiki kuumi jooke kaerapiimaga ja millegi muuga ainult siis kui küsitakse. Niisiis – veel üks näide veganvalikute normaliseerimisest. Vt siit.

Linnugripil on oht saada epideemiaks ka inimeste sead kuna näiteid imetajatelt linnugripi leidmisest juba on. Vt siit.

Kalad läbisid peeglitesti. See tähendab, et kaladel on minateadmine. Vt siit.

Soome loomakaitsjad ei ole üldse rahul pikka aega oodatud Loomakaitseseaduse muudatustega. Karusloomafarme ei keelustatud, ehkki enamus soomlastest pooldaks keeldu. Mõned loomade heaolu puudutavad muudatused siiski jõudsid seadusesse, aga suur osa neist 12 aastase üleminekuajaga. Vt siit.

Foto: We Animals

On a tip that the animals were being treated poorly, the Ministry of Natural Resources and the SPCA were granted a warrant to perform an inspection and seize animals from the Visons JNJ Inc. fur farm in Quebec. They rescued and re-homed several animals, but had to euthanize many that were too sick, old, injured, dehydrated and starving. This seizure led to the first ever criminal charges against a fur farmer in Canada.

Website Powered by WordPress.com.